Cu cât se vinde noul Logan MCV Stepway [PREŢURI ŞI GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 03 mai 2017 Știri auto

Noul Logan MCV Stepway poate fi comandat acum pe piaţa din Anglia, livrările urmând să înceapă din luna viitoare.

Logan a primit o îmbunătăţire concentrată pe off-road, sub forma versiunii MCV Stepway. 

Acest model a fost dezvăluit în martie, la Salonul Auto de la Geneva, alături de noul Sandero, iar acum a fost confirmate lista de preţuri şi specificaţiile.

Dacia este renumită ca fiind o companie de maşini de buget, iar acest lucru nu se schimbă odată cu lansarea lui Logan MCV Stepway. Aşadar, preţurile încep de la doar 11.495 de lire (13.603 de euro, respectiv 61.873 de lei).

Chiar şi modelul de vârf al gamei este disponibil la doar 13.095 de lire (15.496 de euro, respectiv 70.487 de lei).

GALERIE FOTO

Desigur, nu se poate spune despre el că ar fi cel mai luxos automobil de pe piaţă, dar pentru familiile cu un buget limitat ar putea fi vehiculul perfect.

Mulţumită upgrade-ului autoturismul are acum o gardă la sol de 174 mm, o înfăţişare mai robustă, la care se adaugă o bara de protecţie în două tonuri, plăci cromate şi lămpi de ceaţă noi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide