Cu Dacia pe contrasens: ”… dă ortul, îl caută pe-acasă şi ăsta se plimbă cu maşină!” – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 sept. 2017 Știri auto
Cu Dacia pe contrasens: ”… dă ortul, îl caută pe-acasă şi ăsta se plimbă cu maşină!” – VIDEO

Un şofer a fost filmat, la intrarea în Brăila, în timp ce rula cu pe banda a doua de pe contrasens.

Ceilalţi participanţi la trafic sunt şocaţi de atitudinea şoferului din Dacia galbenă deoarece nu pare să- şi dea seama că merge pe contrasens.

Cel care filmează ajunge în dreptul lui şi încearcă să îl avertizeze însă şoferul trecut de şaptezeci de ani, însă acesta îşi continuă drumul. Abia după trei kilometri parcurşi pe contrasens, şoferul ajunge la un sens giratoriu şi reintră pe direcţia corectă de circulaţie.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-au autosesizat pe baza acestor imagini şi vor proceda la identificarea conducătorului auto, urmând că acesta să fie sancţionat contraventional cu amendă şi reţinerea permisului de conducere pentru şaizeci de zile, pentru circularea pe sensul opus de mers.

“Băi, băi, omule, băi! Boşorog! Uite-l, mă, mai are o suflare şi gata, dă ortul, îl caută pe-acasă şi ăsta se plimbă cu maşină!” – a fost comentariul celor care au filmat scena. 

Clipul poate fi vazut aici AICI

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide