Cu Dacia pe contrasens: ”... dă ortul, îl caută pe-acasă şi ăsta se plimbă cu maşină!” - VIDEOUn şofer a fost filmat, la intrarea în...

Cu Dacia pe contrasens: ”... dă ortul, îl caută pe-acasă şi ăsta se plimbă cu maşină!” - VIDEO Cu Dacia pe contrasens: ”... dă ortul, îl caută pe-acasă şi ăsta se plimbă cu maşină!” - VIDEO

Un şofer a fost filmat, la intrarea în Brăila, în timp ce rula cu pe banda a doua de pe contrasens.

Ceilalţi participanţi la trafic sunt şocaţi de atitudinea şoferului din Dacia galbenă deoarece nu pare să- şi dea seama că merge pe contrasens.

Cel care filmează ajunge în dreptul lui şi încearcă să îl avertizeze însă şoferul trecut de şaptezeci de ani, însă acesta îşi continuă drumul. Abia după trei kilometri parcurşi pe contrasens, şoferul ajunge la un sens giratoriu şi reintră pe direcţia corectă de circulaţie.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-au autosesizat pe baza acestor imagini şi vor proceda la identificarea conducătorului auto, urmând că acesta să fie sancţionat contraventional cu amendă şi reţinerea permisului de conducere pentru şaizeci de zile, pentru circularea pe sensul opus de mers.

“Băi, băi, omule, băi! Boşorog! Uite-l, mă, mai are o suflare şi gata, dă ortul, îl caută pe-acasă şi ăsta se plimbă cu maşină!” - a fost comentariul celor care au filmat scena. 

Clipul poate fi vazut aici AICI