Cum arată ştergătorul de parbriz premium, produs de Mercedes [VIDEO]

Autor: go4it.ro 12 ian. 2017 Știri auto

Ştergătorul de parbriz este o componentă esenţială a oricărui vehicul care circulă pe şosele, dar dispozitivul nu s-a schimbat prea mult de la inventarea sa. Mercedes-Benz vine cu un nou model, care rezolvă o mare problemă, scrie Go4it.ro

Pentru a şterge eficient parbrizul murdar, şoferul trebuie să apese şi butonul pentru lichid de parbriz, iar pentru câteva momente câmpul vizual al acestuia este obstrucţionat de jeturile de apă.

Compania germană a prezentat ştergătorul de prarbriz care eliberează lichidul la doar câţiva centimetri în faţa sa, prin intermediul unor găuri cu care este prevăzut. Sistemul se numeşte Magic Vision Control şi va ajunge pe toate noile modele de maşini ale companiei.

Sistemul este unul inteligent şi reglează cantitatea de apă în funcţie de temperatura de afară. Mai mult, există şi un mod de operare special pentru automobile decapotabile, care nu permite ca lichidul să ajungă la cei aflaţi în maşină, chiar şi la viteze mari. Există şi programe speciale pentru vară şi iarnă.

Sistemul nu este, cu siguranţă, unul ieftin, aşa că nu ne aşteptăm să îl vedem prea curând pe modele Dacia sau Fiat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide