Cum încearcă o femeie să vândă maşina fostului soţ. Anunţul care stârneşte râsul [FOTO]

Autor: ProMotor 03 apr. 2017 Știri auto

Lauren Mason, o soră medicală din Wolverhampton, Anglia, a scos la vânzare maşina fostului ei soţ. Nu o conducea deloc prin urmare nu avea de ce să o mai ţină. Până aici nimic ieşit din comun. Însă ceea ce a atras atenţia este anunţul ei.

În descrierea din anuţ şi-a umilti fostul ei soţ afirmând că ”maşina este aproape nouă, ea fiind probabil singurul lucru de care fostul meu soţ a ‘inut“, şi, partea cea mai amuzantă “are modificări ca o extensie care compensează lipsurile pe care soţul meu le avea în alte zone”.

Lauren, de 28 de ani, care a divorţat în urmă cu 18 luni, vinde maşina cu 4000 de lire. Este o ediţie limitată Skoda Fabia 1.9 TDI VRS din 2007, şi are 125.000 de mile pe ceas. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide