Cum poţi deveni şofer Uber, chiar dacă nu ai maşină

Autor: ProMotor 30 iun. 2016 Știri auto
Cum poţi deveni şofer Uber, chiar dacă nu ai maşină

Uber şi LeasePlan au încheitat pentru prima oară în România un parteneriat prin care oferă partenerilor Uber soluţii de finanţare pentru maşini noi. Astfel, cei care nu deţin un automobil pot începe să conducă pe platforma Uber cu noua maşină în aproximativ o săptămână, dacă aceasta este deja pe stoc.

„Şoferii parteneri Uber sunt cei datorită cărora utilizatorii noştri ajung rapid, confortabil şi în siguranţă la orice destinaţie. Noi credem că fiecare din ei este un antreprenor, alegând să valorifice oportunitatea de a câştiga un venit în plus, cu timpul şi maşina lor. Prin parteneriatul cu LeasePlan, oferim posibilitatea şi celor care nu au maşină să devină propriul lor şef şi să beneficieze de un automobil nou pe care îl pot folosi, atât pentru Uber, cât şi pentru călătoriile cu familia sau prietenii”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de un an, iar maşinile puse la dispoziţie sunt din gama Volkswagen Jetta, Skoda Rapid şi Skoda Octavia.

Planurile tarifare propuse se înscriu între aproximativ 240 de EUR şi 700 de EUR pe lună (fără TVA), în funcţie de valoarea maşinii şi numărul de kilometri contractaţi. 

Bine de ştiut:
• maşina poate fi folosită şi în scopuri personale, aplicându-se aceeaşi limită de kilometri;
• acordul de leasing este încheiat între şofer şi LeasePlan;
• în multe cazuri, cheltuielile de leasing ale maşinii sunt deductibile

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide