Da, există un site de matrimoniale pentru posesorii de supercaruri: $upercarDating

Autor: Andrei Ştirbu 24 nov. 2014 Știri auto

Nu, dragi oameni ai Internetului, se pare că a deţine un Lamborghini, sau un Ferrari, sau un Porsche sau oricare altă exotică nu te bagă în patul cui vrei tu. Există în lume nefericiţi posesori de supermaşini care nu reuşesc să completeze tabloul vieţii lor cu parteneri pe măsură. 

Se pare că viaţa tipilor de succes nu e chiar ca-n filme. Sau ca pe Internet

Din fericire, există şi o soluţie la asta: site-ul de matrimoniale $upercarDating.com, care-şi propune să aducă alături posesori de exotice a căror viaţă de om bogat este umbrită de solitudine. Deocamdată, site-ul britanic este disponibil cetăţenilor membri ai Uniunii Europene (şi celor din Regatul Unit), însă există planuri de extindere în Statele Unite, Australia şi Rusia în 2015.

Fetele din acest articol nu au legătură cu povestea, însă ajută la completarea tabloului

Platforma electronică de cuplare socială este formată din două segmente: $upercar Dates (întâlniri între cei înstăriţi), pentru care aplicanţii trebuie să arate că deţin un Lamborghini, un Ferrari, un Bugatti, un Porsche etc. Celălalt segment se numeşte $upercar Circle (socializare premium) şi este accesibilă posesorilor de supercaruri şi invitaţilor săi.

Vezi cât de simplu poate să fie…?

Fără să vrem să ne îndoim de buna intenţie care a stat în spatele acestei idei, ne întrebăm oare câte posesoare de supercaruri sunt în căutare de parteneri şi oare care este situaţia atunci când rolurile se inversează şi bărbaţii cu exotice caută / sunt căutaţi de fete…?

Indiferent de răspunsul (pe care nu o să-l aflăm niciodată) la întrebările de mai sus, un lucru este cert: a avea mulţi bani şi unul sau mai multe supercaruri nu-ţi garantează că o să ai şi o jumătate la fel de valoroasă. 

Tu pe care parte a baricadei ai vrea să te afli? Să ai supercar şi să admiri fetele pe Internet sau să ai experienţă pe partea de socializare şi să admiri supercarurile pe Internet?  Nu zicem că nu ai putea să le faci pe amândouă, dar, din câte se pare, ai fi printre puţinii cărora le-ar ieşi.

Sursa: SupercarDating.com via CarBuzz.com
Foto: Jordan Shiraki

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide