Dacă s-ar apleca după 100$, Bill Gates ar pierde 400$

Autor: Alexandru Banu 20 sept. 2017 Știri auto

Am căutat tot netul şi internetul, lucruri pe care Bill Gates le ştie cel mai bine. E omul care câştigă 250$ pe secundă şi aşa a ajuns la o avere de 90 de miliarde de dolari. Cu 3 miliarde mai mare decât în 2015. Legenda spune că dacă se apleacă după 1$, pierde 4$ în acel timp. Adevărul e că banii nu se opresc să intre în conturile lui, aşa că nu pierde nimic. Este o comparaţie de dragul uimirii.

Spuneam că am căutat pe site-uri ce maşini are cel mai mare şi mai bogat om din IT. Am găsit 3 bucăţi şi un Ford Focus din 2008. Probabil că Focus-ul e ca tricourile pe care le primeşte cadou şi le poartă pe la vizitele la universităţile americane. O dovadă de modestie şi de respect pentru cei care i le-au făcut. Maşinile nemţelti pe care le are sunt toate 3, Porsche-uri.

Un 911 Carrera are un motor de 3.4 litri şi 300 de cai. Atinge suta în 5 secunde.

Al doilea Porsche important din colecţie este un 930 şi primul pe care l-a avut Gates, când Microsoft era un startup şi când nu exista încă noţiunea de startup-uri. Are 260 de cai şi atinge 100 km/h în 5.2 secunde. Bill Gates este şi suspectat că ar fi condus fără carnet şi de alte diverse mici ilegalităţi în trafic, în 1977, în New Mexico, chiar cu Porsche-le 930. Pe Google există poze cu el în arest (aşa-zisele mug shots). 

 

Ultimul din colecţia hardcore-hardware a dumnezeului Microsoft e una dintre cele mai brutale maşini construite de Porsche, 959. Maşina a fost acceptată pe drumurile din SUA după ce Bill Clinton a semnat în 1999 o dispensă pentru maşinile de colecţie care fac excepţie de la standardele de siguranţă. Se spune că Bill Gates a şi scris un program care simula rezistenţa maşinii la impact. Treisprezece ani, de când a cumpărat-o, până când a semnat Bill Clinton, maşina poreclită “Gates 959” a stat în vama portului din San Francisco. 959 coupe atinge suta în 3.7 secunde şi 320 km/h viteză maximă. A fost construită între 1986 şi 1993 pentru Grupa B de Raliuri, apoi a ajuns maşină de stradă, cu 450 de cai dintr-un motor biturbo de 2.9 litri (6 cilindri în aliniament boxer). Activate your Windows license now! 

 

Sursă The Richest

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide