Dacia a bătut, în Germania, mărci ca Fiat, Kia, Nissan sau Citroen

Autor: Marius Vișan 06 mart. 2018 Știri auto

În primele două luni ale acestui an, Dacia a ajuns să deţină în Germania 2% din piaţa auto. Este o creştere cu 30 de procente faţă de aceleaşi luni ale anului trecut. Astfel, Dacia a depăşit mărci precum Fiat, Kia, Nissan sau Citroen.

De la începutul anului şi până acum, în Germania, s-au vândut aproape 11 mii de autovehicule ale constructorului de la Mioveni. În prezent, Dacia se află în prima jumătate a clasamentului mărcilor preferate de germani, pe locul 14 dintr-un total de 34 de poziţii.  

Citeşte şi Noul papuc românesc nu arată aşa cum te-ai fi aşteptat

Citeşte şi Aşa vei fi sigur că-ţi păstrezi maşina ca nouă

Creşterea contrazice estimările analiştilor şi arată că scandalul Dieselgate e pe cale să fie depăşit. Clasamentul, după primele două luni ale anului, e condus de Volkswagen, Mercedes, Audi, BMW şi Ford.

Sursă: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide