Dacia recheamă în service sute de maşini Duster

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2018 Știri auto

Renault Commercial Roumanie a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service (Dacia DUSTER – a fost identificată posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii atunci când aceasta este conectată la vehicul). 

Pe lângă asta specaliştii de la Dacia au mai identificat o altă posibilă „neconformitate a butucului roţii faţă”. Potrivit Renault Commercial Roumanie, problema poate provoca zgomote ciudate în partea din faţă a automobilului. În cazuri extreme însă, roata se poate detaşa. Această situaţie nu a fost însă observată în practică până în prezent, scrie Digi24.ro.

Operaţiunea de verificare a butucului durează între 50 de minute şi 3 ore, în funcţie de dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul, care va fi înlocuit dacă prezintă un pericol.

Renault precizează în adresa trimisă Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că 200 de maşini Dacia Duster pot fi afectate de această problemă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide