Dacia recompensează reuşita lui Cristian Mungiu la Cannes

Autor: Andrei Nan 16 iul. 2007 Știri auto
Dacia recompensează reuşita lui Cristian Mungiu la Cannes

Automobilul dă substanţă “Premiului pentru excelenţă pentru performanţele de producător”, acordat ieri, 15 iulie 2007, la Mamaia, la sfârşitul Festivalului Internaţional al Producătorilor de Film Independenţi din România.

Cu această ocazie, Cristian Mungiu a declarat: “ Mulţumim organizatorilor şi companiei Dacia pentru premiul acordat – primul pe care îl primim vreodată în calitate de producători. Compania noastră a demonstrat cu ocazia producţiei filmului 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile, că este posibil, printr-o gestiune onestă şi chibzuită, să obţii performanţe internaţionale notabile cu un buget de film românesc. Sperăm ca atitudinea noastră să fie un exemplu pentru toţi producătorii din România. Pentru noi este un premiu util în vederea producţiilor viitoare şi un semnal pozitiv în acelaşi timp, legat de posibilitatea implicării pe viitor a surselor de finanţare privată pentru producţia şi promovarea filmelor româneşti.”

Vehiculul, care va fi livrat de Dacia în septembrie, va fi folosit de către echipa de filmare pentru producţiile cinematografice viitoare ale casei de producţie Mobrafilms.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide