Dacia Shift 2012

Autor: Silviu Draganescu 04 mai 2009 Știri auto

04.05.2009:

UPDATE INFO: VEZI INTERVIUL ÎN EXCLUSIVITATE CU LIVIU TUDORAN

03.05.2009: Liviu Tudoran este un tânăr de doar 19 ani, student la Şcoala de Arte din Bucureşti, pasionat de automobile şi care ne prezintă un vehicul foarte interesant la prima vedere. Pornind de la noua identitate de design ce a debutat la Salonul Auto de la Geneva pe Dacia Duster, Liviu a creat un automobil de mici dimensiuni, destinat folosii urbane de către tinerii care-şi achiziţionează prima lor maşină.

Pe lângă un design care preia o parte din linile întâlnite la unele din cele mai cunoscute clădiri din lume, Liviu Tudoran ne propune şi o soluţie tehnică pentru această maşină: punerea în mişcare este asigurată de energia electrică ce poate fi furnizată de două potenţiale surse: o serie de pile cu hidrogen sau un set de baterii litiu-ion.

La final, trebuie să recunoaştem că avem în faţă un exemplar care se apropie foarte mult din punct de vedere al calităţii de prototipul Duster prezentat de Dacia la Geneva, şi care chiar dacă nu are nici o legătură oficială cu cei de la Dacia, în mod sigur va atrage atenţia acolo. De asta ne vom ocupa chiar noi.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide