Dacia SUV – propuneri useri pentru Dacia SUV

Autor: promotor.ro 11 aug. 2009 Știri auto

Dacia SUV - spate redesenatSalutare şi bun găsit  promotor.ro

Petru mă numesc şi am tot postat comenturi referitoare la noile modele de la Dacia.

Iată cum cred eu că ar fi putut arăta noul Dacia SUV. Doar puţină imaginaţie şi eu cred că e mult mai bine (eu am făcut aceste poze într-un program simplu). E păcat să scoată maşina pe piaţă aşa cum e. E prea urâtă şi, dacă ar pune în practică ce am făcut eu, nu e mare lucru de modificat.

Dacia SUV cu faruri modificateÎn partea din spate nu trebuie decât sa îndoaie tabla în interior sau să decupeze tabla şi să pună un stop pe hayon/uşă. În partea din faţă modificate puţin aripile, decupate mai adânc şi făcut loc pentru alte faruri şi o grilă nouă, cum am desenat eu, o grilă cromată. Şi pentru modele mai de top partea de jos a barei/spoilerului să fie tot în culoarea caroseriei, iar partea ce imită un bulbar să fie în culoare gri/imitaţie de aluminiu.

Să vedem şi părerile vizitatorilor.

Vă mulţumesc, Petru H.

MODIFICĂ ŞI TU POZELE CU DACIA SUV ŞI TRIMITE-NE MAIL!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide