De ce următorul Need For Speed este mai undeground decât tot ce ai văzut până acum [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 09 aug. 2015 Știri auto

Nici nu mai ştiu de când nu am mai fost atât de entuziasmat de un joc arcade cu maşini. Da, EA Games s-a descurcat de fiecare dată să aducă noutăţi seriei, iar jocurile au evoluat frumos, atrăgându-ne de fiecare dată să pierdem ore întregi în faţa calculatoarelor, cu un zâmbet larg pe faţă. Însă niciunul dintre ele nu a rupt ritmul aşa cum a făcut-o Underground I, în 2004. Underground era tot ce îţi doreai de la un joc cu maşini, plus încă ceva.

Ei bine, următorul Need For Speed va fi cea mai bună ciorbă reîncălzită din istoria jocurilor arcade cu maşini. Nu doar pentru că va relua ideea de viaţă underground – dar cu o grafică mai bună -, ci pentru că de data asta legendele din joc există şi în realitate. Cât de tare e asta?!

Pe o scară de la 1 la 10? Fenomenal!

De la stânga la dreapta, avem aşa: Shinichi Moroboshi, un băiat rău care a imprimat cultura Bosozoku pe Lamborghini – brand de care s-a îndrăgostit la 17 ani. Acum continuă să fie băiat rău şi să-şi folosească Lambo-ul Diablo ca un manifest tipic Bosozoku, alături de membrii găştilor de motociclişti – cărora le-a aparţinut în tinereţe.

Următorul este Ken Block, omul care a promovat driftul în lume mai eficient decât oricine altineva, prin arhicunoscuta serie Gymkhana. Aah, şi are şi o camionetă, pe care cel mai probabil n-o s-o vedem în joc. În schimb, o să ne dăm cu Hoonicornul lui. Yee-haa!

În centrul imaginii se află Akira Nakai, omul pentru care pasiunea s-a transformat într-un trend recunoscut în întreaga lume. Este fondatorul Rauh-Welt Begriff şi creatorul celor mai ţipătoare 911-uril pe care le-ai văzut vreodată.

Apoi urmează Magnus Walker, un colecţionar de Porsche 911 a cărui pasiune se face simţită prin oriceea ce face şi ce spune dânsul. Un outlaw prin vorbă şi prin port, însă un gentleman şi un boem atunci când îl pui lângă creaţiile sale.

Ultimul din enumeraţia aceasta este Richard „Fish” Fisher, reprezentantul bandei Risky Devil din Chicago, una dintre primele care să adopte cultura driftului în SUA şi care să o promoveze aşa cum era cunoscută şi în Japonia: prin reprezentaţii underground. Este fan al maşinilor JDM (ca să vezi) şi momentan se dă cu un Subaru BRZ embosat cu kit Rocket Bunny.

Mai multe imagini cu maşina (reală) găseşti aici

Ca şi acum mai bine de zece ani în urmă, EA Games ne face cunoştinţă cu tot ce este relevant în undergroundul auto, doar că acum face şi nominalizări. Adică ne cultivă. Iar această iniţiativă scuză orice viitoare greşeală pe care o va avea următorul Need For Speed. Dar, desigur, nu va avea, pentru că este perfect aşa cum este. În aşteptarea jocului, să ne uităm la noile teasere:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide