De dragul carităţii: Mini Roadster by Franca Sozzani la Life Ball 2012

Autor: Oraan Mărculescu 24 mai 2012 Știri auto

Franca Sozzani nu este vreo domnişoară-tuner extravagntă din Italia, ci e chiar redactorul şef al celei mai cunoscute reviste pentru femei din lume, Vogue. Iar acest Mini Roadster cu motive florale nu e maşina ei personală, ci e un proiect realizat pentru evenimentul caritabil Life Ball 2012.

Mini Roadster by Franca Sozzani, redactor sef Vogue, la evenimentul Life Ball 2012

Eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru lupta împotriva SIDA şi care, de la an la an, atrage ca un magnet o pleiadă de vedete de talie mondială. Adică un loc foarte vizibil pentru un producător life-style cum este Mini, care a frapat asistenţa anul trecut cu un surprinzător Mini Clubman by Agent Provocateur.

De data aceasta, cu ocazia celebrării celei de-a 20-a ediţii a Life Ball, Mini i-a oferit doamnei Franca Sozzani un foarte atrăgător Mini Roadster, lăsându-i mână liberă pentru personalizarea maşinii. Iar rezultatul este, după cum se vede, o maşinuţă dedicată în principal sexului frumos.

Mini Roadster pentru Life Ball 2012 beneficiaza de motive florale si nuanta speciala Deepest Blue

Franca Sozzani a decorat acoperişul lui MINI Roadster într-un design floral complicat, dar stilat, în combinaţie cu nuanţa coloristică Deepest Purple („foarte la modă”), cu benzile aurii emblematice MINI din raliuri – o operă de artă impresionantă. În interior, pielea cu imprimeuri bogate pentru instrumente şi amprentele arămii de pe elementele circulare reprezintă cireaşa de pe tort. Cea mai influentă femeie de pe scena modei italiene, ea însăşi o ferventă conducătoare MINI, a dat frâu liber creativităţii în realizarea acestui model special unic.

„Conceptul din spatele personalizării MINI este inspirat de femeile frumoase şi elegante care în trecut obişnuiau să poarte o eşarfă pe cap atunci când conduceau un model decapotabil„, a declarat Sozzani despre sursa de inspiraţie. Şi, în calitate de Ambasador UN Goodwill pentru Fashion 4 Development, a completat: „Florile sunt un simbol al vieţii şi al bucuriei. Iar Life Ball luptă mereu pentru viaţă şi bucurie”.

Pretul pentru care a fost adjudecat Mini Roadster la Life Ball 2012 este de 54.000 euro

Modelul Mini Roadster by Franca Sozzani a fost cel de-al 12-lea Mini de până acum pe care producătorul l-a pus la dispoziţia unui nume sonor din modă sau showbiz pentru Life Ball, maşina fiind cumpărată cu suma de 54.000 euro în cadrul licitaţiei AIDS Solidarity Gala, bani care, evident, vor fi folosiţi pentru proiecte de luptă împotriva HIV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide