Detalii şi imagini cu Mitsubishi ASX facelift

Autor: Oraan Mărculescu 27 nov. 2012 Știri auto

Mitsubishi ASX a fost lansat pe plan european în 2011, devenind rapid un best-seller în domeniul SUV-urilor şi crossoverelor de categorie mică – mai ales că avea un stil mult mai normal decât al controversatului Nissan Juke.

La nici doi ani distanţă, micul ASX trece printr-un uşor facelift, menit a-i oferi maşinii un look fresh – ASX facelift a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto Paris 2012, alături de noul Mirage şi de Outlander plug-in Hybrid.

Principala modificare estetică se observă în cazul calandrului, trapezul având acum colţurile de jos mult mai rotunjite, iar puternica impresie de agresivitate a lăsat locul unui stil mai elegant. Şi spoilerul este redesenat, locaşurile pentru farurile de ceaţă continuând ideea de eleganţă.

Ideea de robusteţe este subliniată de centura inferioară neagră, pragurile şi spoilerul spate fiind uşor modificate, iar faceliftul aduce în ofertă şi noi propuneri în ce priveşte jantele, care pot merge până la dimensiunea de 18 inci.

Interiorul rămâne nemodificat ca design general, dar unele detalii (cum ar fi ornamentele de pe volan sau portiere) sugerează mai multă eleganţă decât până acum. În acelaşi timp, calitatea materialelor a fost îmbunătăţită, pentru ca ASX facelift să satisfacă gusturi cât mai exigente.

Selectorul pentru 4×4 a fost redesenat şi el într-o manieră mai elegantă, iar sistemul multimedia a fost îmbuntăţit, beneficiind de un display tactil mai generos (pentru echipările de top), precum şi de o nouă funcţie FUSE Handsfree Link System.

La nivel tehnic, ASX este propus cu aceeaşi gamă de motorizări economice, dar inginerii au adus modificări suspensiei şi sistemelor de direcţie şi frânare pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea şi nivelul de confort.

În curând detalii despre disponibilitatea, preţurile şi dotările lui Mitsubishi ASX facelift în România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide