Devium Dash – sau noul gadget auto pentru fanii iPhone

Autor: Oraan Mărculescu 15 mart. 2012 Știri auto

Devium Dash iti transforma iPhone-ul in radio-CD in masina! de pe tare.ro

Gata, de acum îţi poţi folosi mult mai uşor iPhone-ul în maşină, ba chiar poţi arunca la gunoi sistemul audio din fabrică, deoarece noul gadget auto Devium Dash îţi permite să-ţi transformi iPhone-ul în… instalaţie multimedia audio.

Devium Dash iti permite montarea foarte simpla a iPhone-ului in masina

Cei de la Devium au realizat că producătorii auto se adaptează prea greu noilor gadgeturi, iar sistemele multimedia de pe majoritatea maşinilor noi oferă cel mult interfaţă Bluetooth cu telefonul personal. În plus, ce te faci în privinţa maşinilor vechi, ale căror sisteme audio nu au nici un fel de conectivitate cu smartphone-urile moderne?

Ei bine, Devium Dash îşi propune să elimine aceste neajunsuri şi să uşureze conectivitatea dintre iPhone şi maşină. Mai mult, având în vedere că un iPhone îţi permite să te joci cu o mulţime de aplicaţii, de la muzică şi radio până la GPS şi multimedia, devine clar că noul gadget e un rival de temut pentru sistemele multimedia sofisticate ale maşinilor scumpe.

iPhone-ul se integreaza usor si poate deveni sistem multimedia auto datorita Devium Dash

Un lucru inedit este modalitatea extrem de simplă de integrare a iPhone-ului în acest dispozitiv, eliminându-se inconveninentul cablurilor sau a descărcării rapide a bateriei dacă se apelează la conectivitate Bluetooth. Ba mai mult, proiectanţii afirmă că, prin intermediul Devium Dash, te poţi conecta chiar şi la calculatorul maşinii – deci pot fi controlate din iPhone anumite funcţii, de la climatizare până la diverse alte setări.

Noul gadget auto este aşteptat pe piaţa americană din luna iunie a acestui an, la început fiind compatibil doar cu iPhone, dar ulterior vor fi disponibile şi versiuni cumpatibile cu alte tipuri de smartphone-uri. Preţul de bază estimativ pentru Devium Dash se cifrează la 300 USD, la care se mai adaugă 50 USD pentru o instalare profesionistă.

Pretul de baza pentru noul gadget auto Devium Dash este de 300 USD in SUA

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide