DMC pune 606 CP pe Ferrari California

Autor: Gabriel Grosoiu 23 nov. 2011 Știri auto

De multe ori, ideile tunerilor germani pentru maşinile italiene nu sunt cele mai bune, dar urmează să vedem o excepţie de la această regulă. Compania germană DMC a pus mâna pe un Ferrari California, pe care l-a modificat fără milă.

Nu are rost să căutăm prea mult după modificări exterioare de substanţă. Ferrari California 3S, aşa cum se numeşte acum maşina, nu a primit decât un splitter, un difuzor din carbon şi un set nou de jante, restul exteriorului rămânând neatins.

Adevăratele modificări s-au făcut în locul cel mai important al unui Ferrari, compartimentul motor. Astfel, prin adăugarea unui sistem de turboalimentare şi prin adoptarea unei noi evacuări, puterea maşinii a crescut de la 460, la 606 CP.

Performanţele rezultate din această operaţie de mărire a puterii vorbesc de la sine. Maşina accelereală de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde şi atinge o viteză maximă de 325 km/h. Premiera lui Ferrari California 3S va avea loc în cadrul evenimentului Top Marques, care se va desfăşura în regiunea chineză Macao, la sfârşitul acestei luni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide