Ducati Monster 1100EVO … Diesel

Autor: Laurenţiu Florescu 26 mart. 2012 Știri auto

Casa de moda Diesel este sponsor al constructorului din Bologna în Moto GP începând din anul 2010. Lucrând împreună timp de un an, cele două companii au constatat că se bazează pe principii comune şi au decis să îşi ducă parteneriatul la un nou nivel.

Rezultatul colaborării dintre Ducati si Diesel are o temă militar-urbană

Din această colaborare a rezultat Ducati Monster 1100EVO Diesel, un exerciţiu de design realizat de celebra casă de modă Diesel folosind pe post de pânză cel mai puternic Monster de până acum.

Stefano Rosso, directorul de proiect şi fiu al fondatorului casei de modă, afirmă că rezultatul colaborării cu Ducati reprezintă un „concept militar urban chic” nascut din pasiunea şi creativitatea celor două companii.

Ducati Monster 1100EVO Diesel

Motocicleta italiană a primit o vopsea verde mat (Diesel Brave Green matte) pentru rezervor şi aripa spate iar cadrul, furca şi evacuarea sunt acoperite de un negru lucios accentuând tema militară pe care este bazată.

Naked-ul „dual-branded” va ieşi împreună cu noua colecţie a casei de modă, articolele variind de la echipament moto până la jeans şi tricouri, totul în stilul specific Diesel.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide