Dunlop prezintă anvelopa ScootSmart

Autor: Gabriel Grosoiu 10 apr. 2012 Știri auto

Noua anvelopă ScootSmart de la Dunlop se adresează nevoilor conducătorilor de scuter. Tehnologia utilizată de Dunlop este în bună parte bazată pe cea folosită în cazul anvelopelor moto de înaltă performanţă. Astfel, ScootSmart le permite entuziaştilor scuterelor să conducă cu încredere totală şi să-şi gestioneze cheltuielile de utilizare.

Inovaţia adusă de Dunlop stă în în modelul şi structura ScootSmart. Compuşii din siliciu ai benzii de rulare, ce erau înainte apanajul anvelopelor moto de nivel înalt, asigură acum pentru anvelopa de scuter o aderenţă şi o durabilitate mai ridicate, într-un mod consecvent. Un proces de amestecare inovator întrebuinţează la potenţialul lor maxim polimerii funcţionalizaţi, particulele de siliciu şi liantul de nouă generaţie.

Componenta negru de fum a anvelopei este inclusă la un nivel ultrafin, cu un număr mare de particule mult mai mici. De asemenea, consistenţa anvelopelor ScootSmart este optimizată prin adoptarea polimerilor lichizi. Pe lângă performanţele generale mai bune, şi kilometrajul este îmbunătăţit datorită dispersării mai bune a siliciului şi reducerii conglomerării particulelor de siliciu.

Adoptând lecţiile învăţate de la reuşita anvelopă de sport touring RoadSmart, ScootSmart are un raport gol/plin mai ridicat în porţiunea centrală, crescând performanţele pe carosabil umed, şi un procentaj mai scăzut de caneluri în zona de umăr a anvelopei, crescând aderenţa şi performanţele în viraje la unghiuri de înclinare extreme.

Anvelopele radiale adoptă modelul anvelopelor moto pentru a optimiza comportamentul la viteze înalte şi precizia în manevrarea la viteze de până la 210 km/h (în funcţie de mărime). Gamă ScootSmart acoperă toate aplicaţiile radiale pentru şosea şi cele cu structură în diagonală pentru toate tipurile de scutere, de la modelele de 50cc, clasice şi de 125cc până la cele cu roţi mari (16″), cele cu trei roţi şi cele de înaltă performanţă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide