Echipa clujeană Autoworld Audi ocupă Locul 2 la Audi Twin Cup 2013

Autor: Dan Vache 24 sept. 2013 Știri auto

Weekend-ul trecut, tehnicieni şi consilieri de servicii Audi din 40 de ţări au concurat la campionatul mondial Audi Twin Cup. Un total de 73 de echipe şi-au demonstrat competenţele privind service-ul Audi la campionatul mondial din Barcelona.

La Audi Twin Cup, echipele tehnice şi de consilieri service susţin diferite teste teoretice şi de specialitate care evaluează atât performanţa lor in interacţiune personală cu clientul cât şi în zona de diagnosticare şi reparare autovehicule. Cele mai bune rezultate pot fi obţinute numai printr-o colaborare strânsă între tehnicienii şi consilierii de servicii. Doar cei care furnizează în mod constant performaţe impresionante în munca în echipă pot reuşi la Audi Twin Cup. 


Anul acesta 73 de echipe au venit in capitala catalană pentru a concura la titlul de cea mai bună echipă de service Audi din lume. Echipa Autoworld Cluj Napoca a realizat o performanţă impresionantă ocupând locul 2 in clasament, alaturi de ei pe podium fiind echipa din Coreea de Sud pe locul 1 iar pe locul 3  echipa din USA.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide