Exemplu de folosire ilegală a ecusonului de Camera Deputaţilor: „ … deputatul îmi ia dreptul la viaţă…”

Autor: Marius Vișan 08 feb. 2018 Știri auto

O cetăţeancă din Arad, care a vrut să plece cu maşina pentru a primi tratament la spital, a fost împiedicată de o maşină care îi bloca intrarea în curte. Autoturismul avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor.

Femeia a sunat la 112 şi a chemat atât Poliţia locală, cât şi agenţi ai Poliţiei Rutiere, reclamând că un autoturism îi blochează ieşirea din curte şi nu poate merge la spital pentru tratament medical. 

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical, scrie Digi24.ro.

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă…”, a  scris femeia.

În fotografii se vede ecosonul pentru acces auto eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide