Extravagant e un cuvânt soft pentru acest tuning (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 26 feb. 2018 Știri auto

De ce îţi iei o maşină scumpă? Pentru că are mai mulţi cai? Sigur, e un motiv, însă la cum se circulă azi, caii ăia ies la drum foarte rar. Pentru că rar ajungi să-i foloseşti pe toţi. Îţi iei o maşină scumpă pentru că spune ceva despre tine, despre statutul social pe care l-ai împlinit cu muncă sau fără. Trebuie să exhibi puterea aia cumva pe care ai dobândit-o. Sigla unei maşini e suficientă atunci când sclipeşte de nouă şi e un ditamai monstrul. Să luăm un exemplu atotputernic – Panamera. Eşti la nivel de S Klasse, A8, Seria 7 şi cai pe măsură. Nimeni nu te poate arăta cu degetul decât admirativ. Şi ce ţi-ai mai putea dori când îţi iei maşina asta? Nişte opţionale? Le are cam pe toate în dotarea standard. Restul sunt mofturi – culoarea pielii, asortimente în general, materiale înăuntru.

Ca să ieşi totuşi din mulţime, varianta unui preparator aftermarket e garantată. Iar TechArt are experienţa necesară ca să-ţi transforme jucăria într-o maşină de gală care ia ochii oricui. Până şi celui mai mare hater al tău. Aşa că, TechArt a luat acest Panamera Sport Turismo (că break nu poţi să-i spui) al unui client cu buzunar până la pământ şi l-a transformat într-o maşină excepţională.

Pe afară e colantat cu culoarea Racing Green şi aşa va fi expus şi la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, la începutul lui martie, la standul TechArt. Pe afară mai vedeţi un bodykit unic şi jante speciale pe 22 de inci. Motorul V8 de 4 litri a fost urcat în 640 de cai de la 550 şi acum duce maşina la 100 km/h în 3.4 secunde (în loc de 3.9 secunde). Pentru 0-200 km/h, Panamera Sport Tursimo TechArt are nevoie de 8.3 secunde.

Înăuntru e însă cea mai mare schimbare. Totul e tapiţat cu piele aleasă şi tratată special pentru atingerile fine ale clientului. Toate cusăturile sunt de mână, nimic nu a trecut prin maşina de cusut. TchArt nu a spus nimic despre preţ pentru că e o comandă specială şi nu face în serie aceste Panamere de maşini.  

Panamera Sport Turismo by TechArt (galerie foto)

Autor Alexandru Banu

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide