Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria a dat startul noului A Class. Cât va costa acest model în România

Autor: Visan Marian 17 mai 2018 Știri auto
Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria a dat startul noului A Class. Cât va costa acest model în România

Fabrica Mercedes-Benz din Kecskemet, centrul Ungariei, a început producţia noului model A-Class, fabrica ungară fiind astfel a doua la nivel mondial care produce acest model, relatează Budapest Business Journal.

Producţia noului A-Class a început recent în fabrica Mercedes-Benz din Rastatt, Germania, acesta fiind semnalul pentru lansarea producţiei modelului în cinci fabrici de pe trei continente. Noul A-Class este primul model din a patra generaţie de modele compact şi înlocuieşte modelul anterior produs din 2021. Noua gamă va fi extinsă la un număr total de opt modele.

Noul Mercedes-Benz Clasa A – este acum disponibil pentru comenzi pentru toţi clienţii din România. Preţurile încep de la 25.460 euro (fără TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuală (consum de carburant în regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km1), rămânând astfel la un nivel similar de preţ cu cel al predecesorului. Lansarea pe piaţă va avea loc în luna mai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide