Faceliftul Toyota Aygo, disponibil în România

Autor: Gabriel Grosoiu 04 apr. 2012 Știri auto

În editia specială Mandarin, noua Toyota Aygo se distinge prin culoarea portocalie a caroseriei, regasită şi în interior la nivelul ornamentelor vitezometrului, fantelor de ventilaţie şi turometrului, în insertiile de la nivelul uşilor şi difuzoarelor, precum şi în tapiţeria scaunelor.

Nivelul de echipare Luna aduce un sistem audio îmbunătătit, ce încorporeaza Bluetooth cu funcţie de apelare hands-free, posibilitate de conectare cu un dispozitiv portabil pentru a asculta muzică şi un ecran multifunctional. (nivelul de echipare Luna).

Designul mai dinamic al noului AYGO se înscrie în noua linie Toyota, cu o grilă mai mare, de formă trapezoidală şi bară de protecţie cu design individualizat. Farurile au şi ele un design nou, ce completează imaginea noului AYGO, conferindu-i prestanţa şi vizibilitate mai mare.

Disponibil cu un motor de 1.0 l VVT-i benzina, cu transmisie manuală în 5 trepte sau transmisie MultiMode, cu clapete pentru schimbarea vitezelor de pe volan, AYGO 2012 obţine un consum de combustibil deosebit de eficient, de doar 4,4 l/100km şi un nivel de emisii de doar 102 g/km, pentru transmisia manuală.

Preţul de lansare al Toyotei Aygo facelift începe de la 8.535 Euro, TVA inclus, pentru un nivel de dotare generos în clasa lui, ce include: airbaguri pentru şofer şi pasager, ABS + EBD + BA, aer conditionat cu reglare manuală, geamuri electrice faţă, închidere centralizată cu telecomandă, Radio CD & 4 difuzoare, volan cu reglare în înălţime.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide