Fanii mărcii ar trebui să ghicească modelul din primele secunde

Autor: Alexandru Banu 29 ian. 2018 Știri auto
Fanii mărcii ar trebui să ghicească modelul din primele secunde

Mercedes a terminat 2017 în forţă şi începe 2018 tare. După ce ne-a scormonit imaginaţia cu noul G Klasse şi cu CLS-ul, acum a început goana după noul A Klasse. Cicrulă randări, poze oficiale, de toate. Avem câteva imagini, mai ales cu interiorul maşinii. Cum altfel poate să arate decât ca noul etalon pentru clasa compactă? Cu elemente de pe noile E şi S, maşina trebuie să fie la cel mai aşteptat nivel premium. Avem informaţii că vine şi un AMG.

Nu sunt singurele maşini pe care Mercedes le lansează anul acesta. Sunt multe saloane auto internaţionale, iar dacă la cel de la Geneva vom vedea A-ul, sunt şanse ca în toamnă să vedem şi Sprinter-ul nou. Unii spun că şi mai repede şi că poate Sprinter-ul nu va avea parte de o lansare special, ci una formală, comunicată pe internet.

Avem un teaser – adică un filmuleţ de promovare – care, spun sursele Motor1.com, nu ar fi trebuit să ajungă pe net fără aprobarea mărcii. Acum, că a “scăpat” la vedere, aia e, e noul ritm de marketing în care brand-urile îşi comunică produsele pe 4 roţi.

Din tot filmuleţul sunt numai câteva cadre care ne dau de înţeles că e noul Sprinter, iar cunoscătorii le recunosc rapid. Cel evident e cu logo-ul Sprinter pe spatele maşinii. Finalul e grăitor, de asemenea, unde se rispipesc orice dubii despre identitatea maşinii.

Mercedes Sprinter va moşteni şi el elemente de personalitate de la noua liie de maşini Mercedes, inclusiv tehnologie şi poate şi motoare. Chiar, de ce nu s-a gândit nimeni să facă un Sprinter AMG ediţie de serie?

Din cauza nebuniei cu diesel-urile – să nu uităm scandalul ivit cu testele pe maimuţe -, producătorii nemţi vor să lanseze şi o versiune electrică 100%, eSprinter, undeva în 2019.

Cel mai devreme vom vedea Sprinter la Geneva, însă avem impresia că Mercedes nu vrea să dilueze şocul lansării noului A Klasse (în sensul pozitiv al expresiei) cu Sprinter-ul.

Vehicolul comercial şi de familie Sprinter Sprinter s-a lansat în 1995 şi au fost două generaţii până azi, plus un facelift pentru a doua generaţie, în 2013. Există variante cargo cu 2 uşi şi cele cu 4 uşi. Au trecut deci 5 ani de la ultimul Sprinter.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide