Fiat Linea facelift – primele imagini oficiale

Autor: Laurenţiu Florescu 07 mai 2012 Știri auto

Constructorul italian, Fiat, a lansat recent o serie de imagini cu facelift-ul modelului Linea, menit să împrospăteze design-ul sedanului care se află în producţie din anul 2007. Modificările aduse sedanului italian îi conferă acestuia un aspect mai elegant şi mai proaspăt. Fiat Linea facelift dispune de un nou spoiler faţă ce conţine şi proiectoarele de ceaţă. Designul acestuia şi grila faţă nouă aduc look-ul modelului italian la standardele actuale. Capacul portbagajului şi spoilerul spate întregesc aspectul elegant spre care s-au îndreptat designerii sedanului italian.

La interior găsim un volan cu un design nou şi instrumentele de bord redesenate, dar şi o planşă de bord nouă. Modificările exterioare împreună cu cele interioare îi conferă modelului Linea un look proaspăt necesar pentru a putea face faţă concurenţei din ce în ce mai puternice.

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, constructorul italian nu a anunţat încă nimic, aşteptând lansarea oficială a facelift-ului. Există mari şanse ca Linea facelift să vină în continuare cu motorizările de 1,4 litri pe benzină şi 1,6 litri diesel, dar şi cu propulsorul de 1,4 litri Multi Air, cunoscut de pe alte modele ale grupului Fiat. Vom oferi mai multe informaţii odată cu lansarea oficială a modelului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide