Ford Kuga: preţuri şi dotări pentru România

Autor: Tudor Rus 07 feb. 2013 Știri auto

După ce am văzut ce poate şi cum se comportă noul Ford Kuga într-un test de prim contact, avem noi informaţii în legătură cu preţurile SUV-ului de clasă medie în România.

Aşadar, preţul de pornire pentru Ford Kuga este de 24.800 de euro cu TVA inclus, sumă pentru care clienţii pot beneficia de un model Kuga echipat cu motorul 1.6 EcoBoost de 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuală în şase trepte. Pe lângă acestea, modelul dispune de tracţiune faţă şi sistem automat Start/Stop.

Cu toate acestea, acestei configuraţii i se aplică un discount de 1.500 de euro, pachetul de lansare Trend fiind oferit gratuit, la care se adaugă suma de 2.850 de euro reprezentând avantajul client, preţul final după discount fiind de 21.950 de euro cu TVA inclus.

Tot cu nivelul de echipare Trend, preţurile în gama diesel variază de la 26.300 de euro cu TVA inclus pentru versiunea 2.0 TDCi de 140 CP cu cutie manuală şi tracţiune faţă, până la 29.300 de euro cu TVA inclus pentru aceeaşi versiune de motorizare dar cu cutie de viteze automată şi tracţiune integrală.

În ceea ce priveşte nivelul de echipare Titanium, Ford Kuga pleacă de la 26.300 de euro cu TVA inclus pentru varianta cu motorizare 1.6 EcoBoost şi 140 CP cu cutie manuală şi tracţiune faţă. În varianta diesel, Kuga este disponibilă doar cu tracţiune integrală, şi motorizari 2.0 TDCi de 140 sau 163 CP, cu preţuri cuprinse între 29.300 şi 31.550 de euro cu TVA inclus.

Opţional, clienţii pot alege pentru Pachetul Iarnă disponibil în ambele niveluri de echipare (Trend şi Titanium) pentru 350 de euro cu TVA inclus. Acesta conţine scaune faţă încălzite, parbriz încălzit cu sistem de spălare cu apă încălzită şi spălător pentru faruri.

Cei mai pretenţioşi pot opta pentru pachetul Driver Assistant pentru încă 1.250 de euro cu TVA inclus, ce constă, printre altele, în sistemultde monitorizare pentru unghiul mort, asistent pentru păstrarea benzii de circulaţie sau faruri cu funcţia Follow Me Home.

Doar pentru echiparea Titanium, clienţii pot comanda instalarea unui sistem de navigaţie Sony, pentru 1.500 de euro cu TVA inclus. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial Ford România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide