Forza Motorsport 6 va revoluţiona simulatoarele auto virtuale [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 06 aug. 2015 Știri auto

Nu mai este mult până pe 15 septembrie, data la care posesorii de Xbox One vor putea sărbători Crăciunul. Nu ştiu ce se mai joacă lumea pe Xbox, însă Forza Motorsport 6 te poate face să te simţi ca şi cum ai primi cel mai frumos dar din tot anul.

Am văzut trailerul şi ne-a fost de ajuns. Dar apoi, cei de la Xbox au considerat că un trailer câteva imagini, alături de informaţia că dispui de 450 de maşini frumos recreate, nu este suficient. Aşa că au venit cu un detaliu de gameplay: cursele pe ud.

Acum, rulajul pe suprafaţă udă nu este genul de activitate pe care ţi-o doreşti. Asta cu atât mai mult cu cât ai acvaplanat măcar o dată în viaţă, câtuşi de puţin. Creatorii jocului au acordat o atenţie sporită acestui aspect, aşa că joaca pe ud o să fie o provocare adevărată, nu doar un context în care să te bucuri de grafică de ultimă generaţie.

Pentru un jucător înrăit de simulatoare, genul acesta de detaliu îl poate convinge să treacă pe Xbox, în cazul în care n-a făcut-o deja. Acum, cât costă un Xbox One…?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide