FOTO | Gestul făcut de un şofer RATB la semafor. Dependenţa de pariuri nu îi dă pace nici la serviciu

Autor: ProSport 30 mai 2016 Știri auto

 


Câteva imagini surprinse în timpul unei călătorii cu troleul pe Calea Moşilor din Bucureşti au devenit virale pe facebook, însă nu din motivele „obişnuite”. Nu e vorba de un scandal în toată regula sau vreo bătaie declanşată de muzica ascultată cu volumul la maxim de unul dintre pasageri, ci de o situaţie greu de anticipat, scrie ProSport.ro.

Un pasager a fotografiat şi postat ulterior pe internet momentul în care şoferul RATB coboară din troleibuz şi intră într-o agenţie de pariuri (probabil pentru a juca un bilet) 🙂 Evident, mijlocul de transport în comun este lăsat deschis şi poate fi preluat de oricine ar fi vrut să vadă cum e să conduci un autobuz legat la cabluri electrice pe străzile Capitalei.

Totuşi, şoferul pare să-şi fi calculat foarte bine timpul avut la dispoziţie pentru a nu încurca traficul sau a stârni nervozitatea pasagerilor. Totul s-a petrecut la mai puţin de 100 de metri de la staţia RATB „B-dul Carol I”, deservită de troleibuzele 69 şi 85. În acea zonă, funcţionează nu mai puţin de trei case de pariuri.

Conform Regulamentului Intern al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, articolul 12, litera i, „salariaţii regiei trebuie să respecte programul de lucru stabilit şi să folosească întregul timp de lucru exclusiv pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu”.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide