FOTO Logan Lux e DACIA pe care ne-am dorit-o mereu şi pe care nu o s-o conducem niciodată :(

Autor: Alexandru Banu 28 oct. 2015 Știri auto

Este vorba despre Dacia Logan Lux, o randare tridimensională a celui din spatele paginii de Facebook – Trei Dstudiomax Puiu – pagină ce poate fi regăsită la această adresă, scriu cei de la volan.ro.

Intră în GALERIA FOTO

Din câte puteţi vedea, acest concept, care poartă denumirea Dacia Logan Lux, existent pentru moment doar sub forma unei randări 3D, arată într-adevăr spectaculos, dezvăluindu-ne poate linia de design pe care Dacia o va adopta pe viitor, odată ce brandul va evolua pe piaţă.

Limuzina din imagini pare să aibă dimensiuni mai generoase, dar și forma unui coupe cu patru uși. Farurile și stopurile sunt alungite și prezintă tehnologie LED, anticipând tendințele din viitor.

Mașina are și niște jante cu design îndrăzneț, aripi proeminente, iar partea din spate este străbătută de o bară cromată. Tot pe partea posterioară apare și motorizarea modelului. Este vorba despre un motor de 1,4 litri. Singurul lucru pe care această imagine digitalizată îl are în comun cu actuala Dacia Logan este emblema producătorului de la Mioveni.

 

FOTO: Trei Dstudiomax Puiu

 

VIDEO Testul la care Dacia Logan a ieşit mai bine ca Mercedes C350E

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide