Fotografiat în Londra: Eterniti Artemis sau...Porsche Cayenne?

Dacă un Porsche Cayenne nu mai este o privelişte neobişnuită pe străzile oraşelor, modelul surprins de cei de la Autogespot nu este la fel de des întâlnit pe asfalt.

Fotografiat în Londra: Eterniti Artemis sau...Porsche Cayenne? Fotografiat în Londra: Eterniti Artemis sau...Porsche Cayenne?

Derivat din SUV-ul Porsche Cayenne, modelul surprins în Londra este un Eterniti Artemis. Fără nicio legătură cu Infiniti, Artemis este evoluţia unui alt model Eterniti, şi anume Hemera.

Aşadar, un client nu a avut nicio problemă cu preţul de 260.000 de euro, sumă pentru care a primit însă performanţe pe măsură. Motorul V8 twin-tubo de care dispune super SUV-ul oferă 600 CP şi un cuplu maxim de 750 Nm, graţie cărora Eterniti Artemis accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde şi atinge o viteză maximă de aproape 300 km/h.

Se pare că cei de la Autogespot şi-au făcut un obicei din a surprinde modele inedite, pentru că acum câteva săptămâni au suprins un Porsche Panamera GTS acoperit complet în catifea, pe străzile din Dusseldorf.

Sursa foto: autogestpot.com / ferrariboy