Fratele Simonei Halep a ajuns viral pe Facebook. Cum şi-ar fi parcat maşina de lux

Autor: ProSport 23 iul. 2018 Știri auto
Fratele Simonei Halep a ajuns viral pe Facebook. Cum şi-ar fi parcat maşina de lux

Nicolae Halep, fratele Simonei, a devenit „celebru” într-un mod negativ pe Facebook. Tânărul şi-ar fi parcat maşina într-un mod care i-a iritat pe trecători şi aceştia au postat o fotografie care a devenit virală într-un grup de pe reţeaua socială, pentru modul în care şi-a lăsat bolidul în stradă.

Fratele Simonei Halep şi-ar fi oprit bolidul pe o trecere de pietoni, neinteresându-l că acest lucru poate să creeze probleme pentru cei care traversează, dar şi pentru şoferii care ar vedea foarte târziu pietonii. Nicolae este aspru criticat pe reţeaua de socializare pentru faptul că ar considera că totul i se cuvine, în Constanţa.

Unul dintre internauţii de pe grupul de Facebook a postat imaginea cu Bentleyul de 180.000 de euro al fratelui numărului unu mondial parcat pe o trecere de pietoni. Locaţia este strada Ştefan Mihăileanu din Constanţa, iar Nicolae nu ar fi ţinut cont de Codul Rutier, oprind unde a găsit loc.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide