GALERIE FOTO – Cele mai spectaculoase apariţii de la Pebble Beach 2016

Autor: Marius Vișan 22 aug. 2016 Știri auto

 


Concours d’Elegance de la Pebble Beach este una dintre cele mai mari sărbători care celebrează maşinile elegante, de toate vârstele. 

Dacă vă plac maşinile, nu există un loc mai bun pentru a la admira decât Pebble Beach. Partea cea mai complicată este că se află în California, dar cu ajutorul fotografiilor publicate de Motor1.com putem trece peste acest obstacol, şi ne putem delecta cu fotografiile celor mai spectaculoase maşini care au participat anul acesta. 

Din 1950, Pebble Beach Concours d’Elegance reuneşte unele dintre cele mai remarcabile, exotice şi cele mai rare maşini din lume.

Anul trecut, o maşină înscrisă de Ion Ţiriac la Pebble Beach 2015 a câştigat şi premiul întâi la categoria „Rolls-Royce and Bentley Postwar”, fiind practic validat ca fiind cel mai bine restaurat vehicul din această categorie.

Exemplarul Rolls-Royce Phantom IV câştigător la ediţia din 2015 a concursului de la Pebble Beach şi parte a Ţiriac Collection a fost deţinut anterior de Aga Khan al III-lea, al 48-lea Imam al comunităţii Nizari Ismaili, care a fost totodată şi primul proprietar al automobilului. Între 1950 şi 1956, \u fost construite doar 18 exemplare Phantom IV, iar în prezent mai există doar 14.

Revenind la ediţia de anul acesta, vă invităm să parcurgeţi galeria foto de mai jos pentru a vedea cele mai frumoase automobile din lume.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide