Gardurile sunt pentru fraieri. Şmecherii de la Primărie circulă doar pe linia de tramvai – FOTO

Autor: ProMotor 19 dec. 2017 Știri auto

În luna noiembire, Primaria Capitalei a început să delimiteze linia tramvaiului 21 cu garduri, dupa modelul liniei 41. Gardurile au fost montate mai întâi pe porţiuni de câteva sute de metri, între Doamna Ghica şi strada Teiul Doamnei, apoi lucrarile au fost continuate pe toată lungimea liniei 21, până la staţia Helitube. Tramvaiul 21 a avut bandă unica şi inainte, realizata din opritoare de plastic, dar a fost distrusă de şoferii care circulau pe linia tramvaiului deşi acest lucru era interzis. Se pare că, în România „interzis” are alt sens. 

Recent, pe Facebook a apărut o poză cu o maşină care pare a fi a Primăriei, care circulă fix pe linia de tramvai în zona unde existau cele mai mari întârzieri, între staţile Şoseaua Fundeni şi Sportului. 

Ştim că prezenţa poliţiei în acea zonă este absolut simbolică, dar ar fi corect ca regulile să fie respectate de toată lumea, chiar şi de angajaţii Primăriei.

FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide