Gray Design inaugurează divizia Zeus Twelve cu 3 modele noi

Autor: Tudor Rus 27 aug. 2012 Știri auto

Este vorba despre Gold Rush, Magnate şi Sigma, 3 modele care vor face ca viitorii lor posesori milionari să epateze şi mai mult decât au făcut-o până acum.

Să începem cu Gold Rush. Cum o sugereză şi numele, supercar-ul vine cu o serie de componente într-o culoare auriu-cromat ce decorează caroseria extrem de agresivă vopsită în negru mat, alb sau roşu. La capitolul performanţe, tunerul suedez propune un motor V12 de 6 litri capabil să producă 510 CP la 6.500 rpm, propulsând Gold Rush-ul până la viteza de 302 km/h.

Următorul la rând este Magnate, care se vrea a fi combinaţia ideală între lux şi perfomanţă. Ca şi în cazul lui Gold Rush, numele nu trădează doar clientela vizată ci şi caracteristicile maşinii. Somptuosul interior din piele promite să răsfeţe staruri şi moguli din industia muzicală, în timp ce fanilor nu le va mai rămâne decât să admire exteriorul elegant al supercar-ului. Pe lângă posibilitatea de a alege montarea unei caroserii anti-glonţ, clienţii vor avea la dispoziţie un motor V8 de 6,7 litri cu 504 CP, capabil de viteze de până la 296 km/h.

Ultimul, dar cu siguranţă nu cel din urmă este Sigma, modelul cu alura de Batmobil inspirat din lumea raliurilor. Caroseria aerodinamică din fibră de carbon, componentele de interior realizate din materiale ultra-uşoare şi eleronul dinamic sunt menite să asigure performanţe optime pe circuit. În sprijinul acestora vine un motor Caterham Duratec Straight 4 de 2 litri, care prin cei 335 CP ai săi este capabil de o viteză de 290 km/h.

DACÂ AŢI AVEA DE ALES, CE MODEL DINTRE CELE 3 AŢI PREFERA SĂ AVEŢI ÎN GARAJ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide