Greşeala pe care o fac cel mai des şoferiţele de SUV - VIDEOConducerea unui autovehicul presupune atenţie, responsabilitate, cunoştinţe în domeniu...

Conducerea unui autovehicul presupune atenţie, responsabilitate, cunoştinţe în domeniu şi păstrarea calmului în situaţiile neprevăzute din trafic. Conducătoarele auto au arătat că deţin aceste abilităţi, a concluzionat Poliţia Română într-un raport. Tot acest raport spune că doar 11,5 la sută dintre accidentele rutiere grave, din anul 2016, s-au produs din vina conducătoarelor auto. Şoferiţele au dovedit că se descurcă mai bine decât bărbaţii la volan. Pe hârtie cam aşa stau lucrurile, însă în lumea reală e posibil ca situaţia să fie alta.

În clipul de mai sus vedem o situaţie din trafic, în care o şoferiţă de SUV nu acordă prioritate. Maşinile sunt foarte aproape să facă accident. Presupunem că tipa din maşina ştia ea ce ştia când şi-a ales SUV... Nu vrem să insinumăm nimic, dar te poţi simţii mai în siguranţă la volanul unei maşini mari, mai ales când ştii că eşti un şofer slab. 

Iată comentariul celui care a postat clipul: 

„Se da una bucata bovina, proasta, pitzi, cu nasul in telefon si cel mai probabil fara permis pentru ca ea nu stie ce inseamna semnul de cedeaza trecerea. Avea pe putin 60km/h si ma lua in plin din lateral daca nu opream si nu claxonam. Am ajuns in paralel cu ea mai in fata putin si conducea in acelasi stil, cu o mana dadea mesaje, cu capul in telefon, dar mergea inainte relaxata. Deci nu a tras nicio invatatura. Cel mai probabil acum are ce sa le povesteasca prietenilor la restaurant seara, cum era un idiot sa intre in ea fara motiv.

Daca te vezi aici, draga bovina, te rog nu mai iesi cu masina pe strada, e mai sigur si pentru tine si pentru toti ceilalti. Daca din intamplare vreunul dintre voi o cunoaste, rugati-o sa lase masina acasa cand iese in oras. E mai bine asa pentru toata lumea!”

SURSĂ: TRAFICTUBE.RO