Hai că de mâine-poimâine plătim şi noi cu moneda unică

Autor: Alexandru Banu 01 dec. 2017 Știri auto
Dacă zici Rolls Royce e ca şi cum ai spune Messi. Ţi se pare noţiuni extraterestre. Când vezi unul pe stradă nici nu-i dai atenţie de frică să nu afci mişto de tine. Mai vine îl eviţi. Teoretic, el nu există pentru tine decât într-un vis în vis, ca în Inception sau ca o rudă de gradul 7 (de care ştii la naştere şi afli la moarte). Rolls-ul e o maşină pe care nu-ţi vine să o cumperi nici când eşti milionar. Pentru că ori trebuie să fii de viţă nobilă, ori un fel de Becali (oricare dintre cei 3). Iar cum noi considerăm că puiblicaţia ProMotor.ro este mai sus de acest nivel, considerăm că şi cititorii ei sunt la cel puţin acelaşi nivel cu noi. Gata cu răutăţile că e 1 Decembrie şi azi toţi românii trebuie să trăiască în pace şi aromonie.
 
Acest Rolls Royce Ghost va fi prima maşină vândută pe un site (Auto Trader) pe moneda virtuală care sfâşie dolarul ca un pitbull. A urcat la 10.000$ curs de schimb. Chiar dacă deocamdată are o valoare în eterul virtual – adică mai inexistent de atât nu se poate – bitcoin-ul e o valoarea tranzacţionabilă şi a creat deja isterie printre cei cu bani. Acum două zile scriam că un jurnalist a spus că numai un creier luminat ca al lui Elon Musk ar fi putut să conceapă bitcoin-ul, însă inventatorul maşinii Tesla a declarat pe Twitter că nu este creatorul monedei virtuale. 
 
O fi, nu o fi, el deocamdată are trei companii cu mici probleme financiare. Space-X, Tesla şi Hyperloop sunt business-urile concept pe care le-a dezvoltat Elon Musk. Dacă Tesla a pus-o pe picioare, iar Space-X trebuie să ajungă pe Marte, hyperloop-ul trebuie să ne ducă pe sub pământ cu 1.300 km/h. Intra şi intercontinental. Musk tocmai a loansat un cap-tractor electric şi un roadster care face suta la oră în 1.9 secunde, în completarea gamei de maşini. Primele 1.000 de bucăţi ale Roadster-ului (chiar aşa denumit) sunt ediţie specială şi vor costa 250.000$ pe care clienţii trebuie să-i dea direct la avans. Asta chiar dacă livrările încep de prin 2019-2020. 
 
Maşina din „aur” cu 007 la număr se vinde cu 160.000$, adică 16 bitcoin-uri. Cel care va plăti 16 unităţi virtuale x 10.000$ pentru maşina asta va primi şi singurul frigider special creat pentru şampanie în Rolls Royce. Cu tot cu „trompete”. Vorba aia, să cânte trompetele!
 
Autor Alexandru Banu
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide