Hyundai a publicat poze cu Noul Santa Fe. SUV-ul sud-coreean va avea şi o versiune cu opt locuri

Autor: Marius Vișan 22 feb. 2018 Știri auto

Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale cu Santa Fe 2019.

Noul model aduce câteva modificări în privinţa numelui. Astfel, Santa Fe Sport cu cinci locuri va fi numit acum Santa Fe, iar versiunea cu trei rânduri de scaune, pentru şapte pasageri, va fi redenumit Santa Fe XL. Hyundai a mai confirmat, de asemenea, că un nou SUV cu trei rânduri de scaune, pentru opt pasageri, este în curs de dezvoltare.

Noul model este considerabil reproiectat având un design îndrăzneţ care îl imită pe Kona. Partea frontală a crossover-ului este dominată de o grilă mare care este flancată de faruri LED. 

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Santa Fe are o lungime de 4.770mm lungime, 1.890mm lăţime şi 1.680mm înălţime, şi un ampatament care se întinde pe 2.765mm. Acest lucru înseamnă că modelul este mai lung cu 70 mm şi cu 10 mm mai lat, în timp ce ampatamentul a crescut cu 65 mm.

Datorită dimensiunilor mărite, capacitatea de încărcare a modelului cu cinci locuri urcă de la 585 litri la 625 litri. De asemenea, modelul cu şapte locuri poate stoca 130 de litri de bagaje în spatele celui de-al treilea rând de scaune.

În Coreea de Sud, Santa Fe va fi oferit cu trei motoare diferite. Motorul turbo de 2.0 litri cu patru cilindri produce 235 CP şi cuplu de 353 Nm. Motorul diesel de 2,0 litri dezvoltă 186 CP şi un cuplu de 402 Nm, în timp ce o unitatea mai mare de 2,2 litri produce 202 CP şi 441 Nm.

Toate motoarele sunt conectate la o transmisie automată cu opt trepte, care poate fi asociată unui sistem de tracţiune integrală.

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide