Iată cum arată noile Dacia Logan şi Sandero! Deocamdată în photoshop…

Autor: Oraan Mărculescu 17 aug. 2012 Știri auto

Noua generaţie Dacia Logan este aşteptată cu interes atât de actualii posesori de Logan, dar şi de concurenţă, care, cu siguranţă, este foarte curioasă să afle ce atuuri va aduce noul Logan, care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto Paris 2012.

Noua Dacia Logan mizeaza pe un stil robust si simplist, dar putin mai elaborat

Primele imagini spion cu Loganul camuflat în teste au apărut cu puţin timp în urmă, dar se pare că au fost suficiente pentru ca un specialist în randări pe calculator să facă nişte schiţe care ni se par pertinente.

Aşa cum declarau şi oficialii francezi, noua Dacia Logan va miza în continuare pe un stil simplist şi robust, urmând a arăta mai germanic şi o idee mai elaborată ca design exterior. Partea frontală subliniază clar aceste lucruri, la fel ca şi spatele cu stopurile uşor rotunjite, în timp ce lateralul maşinii denotă un mai bun echilibru.

Noua Dacia Sandero arata mai agresiv

Însă nu doar Logan-ul a intra în vizorul ”photoshopistului”, ci şi modelul hatchback bazat pe acesta, Dacia Sandero. Faţă de actualul Sandero, noul model, în viziunea artistului, mizează pe mai multă agresivitate, iar varianta Stepway va fi, cu adevărat, un frate mai mic al lui Duster.

Rămâne o singură întrebare în acest moment:

CÂT DE APROPIATE CREDEŢI CĂ SUNT ACESTE SCHIŢE DE MODELELE CARE VOR FI LANSATE LA PARIS 2012?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide