Impresiile câştigătorului concursului Pole Position ProMotor de pe circuitul Spa-Francochamps

Autor: Iulian Dnistran 10 sept. 2012 Știri auto

Sâmbătă, odată ajuns pe marginea pistei, la auzul motoarelor de pe monoposturile de Formula 1 am fost în al nouălea cer. Au fost nişte senzaţii nemaipomenite. Urmăresc de o viaţă competiţiile la televizor şi încerc să nu ratez nici o cursă şi nici calificările, dar nu mi-am imaginat niciodată cât e de senzaţional să fii acolo, la 4-5 metri de maşinile de F1.

Duminică am mers din nou, dar mai devreme, şi am prins şi câteva tururi din competiţia Porsche Cup. Eram în alt viraj când s-a întâmplat accidentul de la începutul cursei. Au fost mult mai mulţi spectatori decât sâmbătă. Ne-am aşezat pe o pantă de la marginea pădurii şi am urmărit spectacolul.

M-am întristat un pic după primul tur, când am văzut că Ferrari-ul cu casca albastră a lui Alonso nu mai apare. Am crezut că s-a ciocnit cu Hamilton, dar de fapt a fost cu totul altceva.

Una peste alta, a fost OK. Am fost şi la circuit, am vizitat şi oraşul Bruxelles şi am reuşit să ne întoarcem cu bine acasă, în România, cu nişte amintiri de neuitat.

Concursul Pole Position ProMotor s-a desfăşurat în perioada 31 mai – 30 iunie 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide