În America de Sud, Renault Sandero GT-Line are aere de sportivă urbană. De ce nu şi la noi?

Autor: Iulian Dnistran 10 sept. 2012 Știri auto

Dacia Sandero e o maşină de oraş low-cost şi în mod clar fără pretenţii, ştim. Însă asta nu înseamnă că n-ar avea potenţial să arate măcar ceva mai atractiv, în special pentru publicul tânăr.

Brazilienii au exploatat foarte inteligent această idee şi au propus pe piaţa sud-americană o variantă Sandero GT-Line, care se continuă şi pentru Sandero facelift – care a debutat anul trecut.

Reclama Renault Sandero GT-Line de pe tare.ro

Modificările sunt mici, dar de efect: partea inferioară a spoilerului frontal redesenată într-un stil mai sportiv şi vopsită în negru, adaptarea unui pseudo-difuzor în spate, precum şi a unui mic eleron pe hayon, jante speciale de 15 inch, stickere de individualizare pe caroserie sau uşoara customizare a interiorului cu detalii roşii.

Iar rezultatul chiar nu dezamăgeşte, Sandero GT-Line având suficient de multă personalitate tinerească. Din păcate, pe piaţa europeană Dacia Sandero a fost şi rămâne privată de o astfel de versiune cu aspect mai dinamic. Un lucru de neînţeles, mai ales după ce versiunea Stepway a demonstrat că e mai atractivă decât se aşteptau oficialii.

Poate următoarea generaţie Sandero va beneficia şi de un astfel de tratament mai ”temperamental”, care, cu siguranţă, ar atrage publicul tânăr şi, cine ştie, ar putea contribui la dezvoltarea caracteristicii sportive a brandului românesc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide