În minivacanţa de 1 Mai Uber vine cu o surpriză

Autor: Anca Olteanu 21 apr. 2017 Știri auto
În minivacanţa de 1 Mai Uber vine cu o surpriză

Uber va derula serviciul-pilot UberVAMA în minivacanţa de 1 Mai, când şoferii vor putea lua până la trei pasageri în maşină, în drumul spre Vama Veche, costul unei curse fiind de 150 de lei pe sens, sumă ce poate fi împărţită egal între pasageri, potrivit unui comunicat al companiei publicat joi.

„Conform datelor din anii trecuţi, peste 60.000 de maşini sunt aşteptate pe litoral în weekend-ul 28 aprilie – 1 mai, dintre care peste 25.000 vor ajunge în Vama Veche”, se arată în comunicatul transmis de Uber.

Pentru pasagerii interesaţi, Uber transmite că vineri, 28 aprilie şi luni, 1 mai, utilizatorii trebuie să intre online în aplicaţia UBER pentru parteneri în oricare dintre intervalele orare 8.00 şi 10.00, 12.00 şi 14.00 sau 16.00-18.00.

Aplicaţia va conecta utilizatorul cu un pasager sau cu un grup de până la trei pasageri care merg în Vamă. Procedura este aceeaşi şi la întoarcere.

Pentru a putea conduce cu Uber, şoferii trebuie să se înscrie în aplicaţie. Pentru a fi eligil, şoferul trebuie să aibă permis de cel puţin un an, o maşină bine întreţinută, un istoric auto fără incidente grave şi să nu aibă cazier judiciar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide