Încă un premiu pentru Fiat

Autor: Cosmin Iordache 11 dec. 2007 Știri auto

Titlul a fost acordat de către un juriu internaţional format din 15 ziarişti de specialitate din tot atâtea ţări europene: Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Macedonia, Polonia, Republica Cehă, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina si Ungaria. Procedura de jurizare prevede ca maşina căştigătoare să fie aleasă dintr-un grup de 5 finaliste pe baza a 13 criterii de departajare printre care se numără şi designul, confortul, manevrabilitatea şi raportul calitate preţ.

Fiat Linea s-a clasat pe primul loc cu un total de 850 de puncte, fiind urmată de Kia Cee’d (784), Mazda 2 (705), Skoda Fabia (679) şi Toyota Auris (583).

Acest premiu este cel de-al treilea obţinut de constructorul din Torino, după ce Fiat 500 a primit distincţia supremă europeană Car of The Year 2008 şi Grande Punto a fost văzută drept Carro do Ano 2008 de către jurnaliştii brazilieni.

Fiat Linea este, alături de Fiat Bravo, modelul cu care marca italiană şi-a propus în acest an să revină în forţă în competitivul segment C.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide