(P) Davanti Tyres – un nou brand de anvelope pe piata romaneasca, exclusiv prin Anvelope.ro

Autor: ProMotor 01 sept. 2017 Știri auto

In anul 2013 Oak Tires, o companie majora de distributie din Marea Britanie care importa anvelope de peste 35 de ani, a hotarat ca este momentul sa dezvolte propria marca prin care sa reuneasca cunostintele lor despre piata europeana cu expertiza in fabricare a unei companii din China dotata cu tehnologie ultramoderna. Astfel a luat fiinta marca de anvelope Davanti.

In mai 2015, Davanti Tyres lansa la expozitia Autopromotec, deschisa la Bologna Trade Fair Center, Italia, doua modele ale noului brand ce ii poarta numele: Davanti DX 640, o anvelopa UHP dinamica, proiectata pentru autoturisme sport si SUV-uri, cu performante remarcabile de aderenta pe teren umed si nivele reduse ale zgomotului la rulaj si Davanti DX 390, o anvelopa perfomanta ce permite un rulaj confortabil si economic, proiectata pentru autoturisme familiale mici. Testarea si omologarea anvelopelor s-a realizat la autodromul IDIADA, Barcelona, de catre Tread LTD. Ambele modele, DX 640 si DX 360, au cucerit rapid piata din Marea Britanie datorita standardelor de calitate inalte, performantelor bune si preturilor rezonabile, generand un feedback fantastic din partea clientilor.

In iunie 2016, Davanti Tyres lanseaza alte patru noi modele de vara: Davanti DX 240 – o anvelopa de inalta performanta pentru autoturisme clasa super mini, remarcata prin consumul eficient de combustibil si confortul conducerii, Davanti DX 420 – o anvelopa destinata autoturismelor tip taxi comercial engleze, conceputa cu ideea de a fi rezistenta si durabila pe termen lung, Davanti DX 440 – o anvelopa versatila, solida si durabila, conceputa pentru van-uri comerciale care ruleaza atat pe drumuri normale, cat si pe terenuri in conditii dificilei si Davanti DX 740 – anvelopa SUV optimizata pentru deplasari economice, silentioase si confortabile.

Urmandu-si programul de dezvoltare, Davanti Tyres a lansat in mai 2017, tot la expozitia Autopromotec din Bologna, gama de anvelope de iarna WINTOURA compusa din patru modele: Davanti WINTOURA – anvelopa HP care ofera siguranta, confort, eficienta prin consumului de combustibil si stabilitate in toate conditiile de iarna, pentru autoturisme compactate, Davanti WINTOURA+ – anvelopa UHP optimizata pentru siguranta, performanta si conducere confortabila pentru autoturisme de inalta performanta, Davanti WINTOURA SUV – o anvelopa capabila sa ofere stabilitate optima, confort la condus si performante excelente de tractiune pe zapada si Davanti WINTOURA VAN – o anvelopa proiectata pentru o tractiune ridicata si performante bune de franare, chiar si in conditii severe de iarna si asigurand o balanta echilibrata intre durabilitate si aderenta exceptionala in sezonul rece.

Testarea si omologarea s-a realizat de catre Test World Oy cu sediul in Ivalo, Finlanda. In paralel cu dezvoltarea productiei, urmarind cu asiduitate materializarea promisiunii de a oferi o propunere de brand unic pentru sectorul de retail independent din Marea Britanie si Irlanda, Davanti a realizat pana in 2016, prin ambitiosul program „Performance Centre+ network”, o retea de peste 200 de distribuitori independenti, care continua sa creasca.
Ca o modalitate de a recunoaste sprijinul imens pe care brandul il primeste de la aceasta retea, au creat premiul Distribuitorul Trimestrului oferit celor mai buni dealeri. Davanti Tyres este implicata, de asemenea, in numeroase actiuni sociale si sportive. Urmare a acestor pasi de succes, Davanti s-a extins si la nivel global in piete tinta din Europa, Canada, Australia, America de Sud sau Orientul Mijlociu. Anvelopele Davanti sunt certificate E-mark, DOT, E-sound, ISO/TS16949, GCC, ECE-SW, SONCAP, ISO 2001, ISO 14001, ISO 18001.

Inovatia, performanta, calitatea, siguranta si garantia sunt caracteristicile ce evidentiaza anvelopele Davanti. Din respect pentru clientii sai, fiecare model al anvelopelor Davanti este testat pe baza unor criterii de performanta dure pentru a asigura obtinerea celor mai bune produse. Numai dupa aceste testari amanuntite se trece la productia de serie. Rezultatul este o anvelopa si un brand in care puteti avea incredere. Gama de cauciucuri de iarna Davanti acopera in prezent 51 de dimensiuni pentru modele HP, UHP, SUV si Cargo. Aceasta gama va fi ulterior extinsa pentru a se completa cu dimensiunea portofoliului de anvelope de vara Davanti, care contine peste 200 de dimensiuni.

Anvelopele Davanti sunt importate exclusiv de magazinul online Anvelope.ro, importatorul exclusiv in Romania al brandului. Gama de anvelope de iarna Davanti va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie 2017.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide