Ce maşină ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Autor: Alexandru Banu 29 iun. 2017 Știri auto
Ce maşină ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Cine crede în zodii? Am cunoscut mulţi intelectuali şi oameni raţionali care te întreabă în ce zodie eşti. Aşa că, de la un timp, am început să credem şi noi în ele, mai ales atunci când e vorba de compatibilitate cu jumătatea. Să nu spuneţi că nu aţi citit măcar de câteva ori în viaţă dacă vă potriviţi cu balanţa sau cu scorpionul de lângă voi. Şi de câteva ori în viaţă tot v-aţi însuşit particularităţile zodiilor. Aşa că să le dăm zodiilor o şansă să ne recomande maşina perfectă în funcţie de semnul nostru astral. Am căutat pe mai multe site-uri de profil şi am găsit asemănări între recomandările de maşini în funcţie de zodii.

Berbecii vor viteză, aşa că maşinile sport sunt ideale pentru ei. Dacă şi le permit, desigur.

Taurii sunt cu confortul şi spaţiul. Au nevoie de ele ca să fie fericiţi la volan. Le recomandăm SUV-uri şi break-uri.

Gemenii vor să se audă bine într-o maşină. Apreciază muzica. O altă particularitate din zodie le spune că schimbă des lucrurile, aşa că ar trebui să-şi înnoiască maşina rapid ca să fie fericiţi.

Racii au nevoie de maşini retro, de colecţie şi bine-făcute. În cazul lor, maşinile germane sunt recomandarea noastră.

Leii ţin coada sus şi vor maşini care le dau prestanţă, maşini premium.

Spuneam că ne plac fecioarele pentru că ele /ei caută maşini practice, economice şi nepoluante. Maşinile de oraş sunt perfecte pentru fecioare.

Ca-n orice situaţie, balanţele cântăresc enorm, se freacă între dealeri o groază de timp până aleg maşina bună pentru ele. După o judecată la sânge, aleg cele mai bune maşini (scumpe, puternice, frumoase).

Scorpionii au o ţintă precisă: maşinile performante. Dacă sunt şi fiabile, şi mai bine. Pe undeva tind spre balanţe, probabil datorită şi vecinătăţii zodiilor.

Săgetătorul sau săgetătoarea din tine va căuta o maşină de marcă. Nici nu se uită la “jafuri”. Vor maşină nouă care să atragă atenţia.

Capricornii sunt oameni cu coarnele pe pământ. Ei vor o maşină care să-i ţină o viaţă, dacă se poate. Să aibă raportul optim preţ-calitate-întreţinere.

Vărsătorii sunt speciali. Ei nu îşi doresc neapărat maşini ci o metodă rapidă de transport care să le dea şi sentimentul de libertate – biciclete, motociclete.

Peştii nu vor maşini care să îi scoată în evidenţă, dar vor să aibă ascunse sub capotă un motor puternic.  

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide