Italienii au cu ce se lăuda! Abundenţă de cai putere pe noul SUV Lamborghini Urus [FOTO]

Autor: Marius Vișan 17 mai 2017 Știri auto

Italienii au cu ce se lauda! Noul motor twin turbo V-8 al SUV-ului Lamborghini Urus va produce 650 CP, a declarat într-un interviu, directorul executiv Stefano Domenicali. 

SUV-ul de mari dimensiun (are aproximativ 4.97 de metri lungime şi 1.98 metri) va fi dezvăluit până la sfarşitul acestui an la fabrica companiei.

GALERIE FOTO

Urus va fi scos la vânzare în Europa în al doilea trimestru al lui 2018, iar vânzările în S.U.A. vor începe în al treilea trimestru al anului viitor, cu un preţ de pornire estimat la 200.000 de dolari.

Motorul va fi disponibil şi în versiune hibridă plug-in la un an după lansarea modelului standard, a spus Domenicali.

El a mai spus că Lamborghini, parte a grupului Volkswagen, intenţionează să construiască 1.000 de SUV-uri anul viitor şi 3.500 de unităţi începând din 2019, iar producţia ar mai putea creşte dacă cererea este mare. Lamborghini a construit anul trecut aproximativ 3.500 de maşini sportive cu două locuri.

Urus va fi construit alături de modele precum Huracan şi Aventador.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide