Iubitorii de tuning îşi dau întâlnire în weekendul 19-20 Mai la Veranda Mall

Autor: Marius Vișan 17 mai 2018 Știri auto
Iubitorii de tuning îşi dau întâlnire în weekendul 19-20 Mai la Veranda Mall

180 de autoturisme tunate din toată ţara îşi dau întâlnire în weekendul 19-20 Mai, în parcarea de la ultimul etaj al Veranda Mall. Va avea loc o nouă ediţie EuroCar Meeting, organizată de Streetmaniacs – cea mai mare comunitate de pasionaţi cu autoturisme modificate. Vizitatorii vor avea ocazia să interacţioneze cu proprietarii maşinilor în intervalul orar 12:00-18:00, de sâmbătă până duminică, în cea de-a doua zi a evenimentului având loc şi premierea celor mai interesante tuninguri. Pasiunea, creativitatea şi fairplay-ul sunt cuvintele-cheie ale acestui eveniment.

“EuroCar Meeting a apărut în anul 2012, din dorinţa de a le oferi celor pasionaţi de tuning şi autoturisme  un eveniment organizat în detaliu, la care să poată participa numai maşinile acceptate în prealabil. Mai mult decât un eveniment, EuroCar este o întâlnire, pentru că noi punem pe primul loc buna dispoziţie şi distracţia participanţilor. În acest sens, am fost primii care au adus în România concursuri tematice precum limbo, loudest pipes, enginebay porn, airride battle şi multe altele. EuroCar are loc de 3 ori pe an – primăvara în Bucureşti, vara la munte şi toamna la mare. Locaţia aleasă anul acesta pentru întâlnirea din Bucureşti este una specială – pe rooftop-ul Veranda Mall, avem parte de un view urban care încadrează perfect farmecul autoturismelor prezente şi, în plus, este suficient de spaţios pentru a găzdui cei peste 23.000 CP”, Daniel Tomescu, organizator EuroCar Meeting.

“Suntem bucuroşi să găzduim evenimentul EuroCar Meeting! Tot timpul ne străduim să venim în întâmpinarea vizitatorilor noştri, oferindu-le activităţi speciale şi diverse. Comunitatea Veranda este foarte importantă pentru noi şi suntem preocupaţi să-i oferim acesteia evenimente cât mai atractive. Îi aşteptăm aşadar cu drag pe toţi pasionaţii de maşini tunate, dar şi pe cei curioşi să vadă un spectacol al cailor putere”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

Accesul vizitatorilor este gratuit şi nu necesită înscriere.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide