Jeep lansează o ediţie specială a modelului Renegade. VIDEO

Autor: ProMotor 24 mart. 2016 Știri auto
Jeep lansează o ediţie specială a modelului Renegade. VIDEO

 


Jeep lansează o ediţie specială a modelului Renegade, în cadrul parteneriatului cu Warner Bros. Pictures. Jeep Renegade “Dawn of Justice” este erou al unui spot publicitar dedicat filmului „Batman v Superman: Dawn of Justice”. În România sunt disponibile 6 unităţi exclusive Renegade “Dawn of Justice”, iar una dintre ele va fi expusă în cinematograful Grand Cinema & more din Băneasa Shopping City, începând de joi, 24 martie.

 

Spotul video îl prezintă pe Ben Affleck, în rolul lui Bruce Wayne, înfruntând pericolul pentru a împiedica distrugerea oraşului la volanul lui Jeep Renegade. Rolul SUV-ului compact în distribuţia filmului îi asigură o amplă expunere şi o alură eroică, demnă de capabilităţile sale on-road şi off-road.

Ediţia Specială Renegade „Dawn of Justice” a fost dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi se bazează pe nivelul de echipare Longitude. La exterior se remarcă prin multiple elemente vopsite în negru lucios: fantele grilei frontale, emblema Jeep, jantele de 18 inchi şi ramele stopurilor.

Interiorul abundă în negru şi te duce cu gândul la un set-up din Gotham City sau Metropolis. Detaliile metalice de pe nuca schimbatorului, rama consolei şi mânerele uşilor contrastează puternic cu finisajele în negru lucios şi cu scaunele, negre de asemenea, reliefate de logo-ul reprezentativ al grilei cu şapte fante.

În România, Jeep Renegade „Dawn of Justice” va fi comercializat la preţul promoţional de 19.700 Euro (+TVA).


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide