John Cena dat în judecată de Ford pentru că şi-a vândut maşina. Cum vine asta?

Autor: Alexandru Banu 04 dec. 2017 Știri auto
John Cena dat în judecată de Ford pentru că şi-a vândut maşina. Cum vine asta?

Ştii cum e să-ţi doreşti o maşină scumpă? Nu, noi nu ştim. Pentru că la nivel de “dacă aş avea un milion de euro” şi “când o să fiu mare o să-mi iau un” suntem toţi. Dar puţini ajungem să credem că, într-adevăr, putem face banii de o maşină scumpă. Şi şi mai puţini ajungem să luăm decizia dintre Lamborghini şi Ferrari. Să visăm frumos însă şi să ne imaginăm acasă, cu picioarele pe un fotoliu şi cu un dealer la costum care trage de noi să ne vândă ultima maşină spectaculoasă apărută în utlimul an. Un Ford GT sună bine? Nu-i decât vreo 400.000 de euro şi unde mai pui că e ediţie limitată. Aşa că să şi ai banii la orice oră, trebuie să ai norocul să prinzi maşina dacă nu eşti vreo vedetă pe lista scurtă.

Pentru cine nu ştie, agentul e vânzări încearcă să ne facă proprietarii (iar el să-şi ia comision) unei maşini care se bate la orice oră cu Ferrari şi Lambo. GT-ul american are un motor V6, biturbo, de 3.5 litri şi 650 de cai. Cutia este, desigur, automată cu 7 trepte şi dubluambreiaj. Cum spuneam, sunt numai 1.000 de bucăţi în lumea şi una poate fi a ta. Iar în cazul unei astfel de maşini nu se pune problema de vreun minus. Decât cel al vieţii dacă nu ştii să o controlezi. Să ne amintim că e o maşină de circuit adaptată la stradă.

Tu, cel care stă cu picioarele pe masă şi trebuie să ia decizia de cumpărare, eşti nimeni altul decât celebrul John Cena. Şi îţi iei maşina asta pentru că înainte ai avut un Lambo Huracan, deci îţi plac maşinile, deci îţi place viteza. Tu eşti american, maşina e americană, ce poate fi mai tare atât pentru imaginea ta, cât şi pentru cea Ford? Nimic, dacă nu o vinzi mai repede de doi ani. Şi exact asta s-a întâmplat. În contract era scris că John Cena nu are voie să vândă maşina mai repede de doi ani fiind o ediţie limitată şi exclusivistă. Ford nu vrea clienţi care vor să facă business pe cârca unei maşini istorice. Asta e genul de maşină care face recorduri pe Nurburgring, nu care aduce profit la mai puţin de doi ani de la primul proprietar. Ford exact asta aşa a interpretat, ca pe un business pe care John Cena l-a făcut vânzând probabil la un preţ mai mare decât a luat-o pentru că precomenzile s-au terminat.

Astfel, Ford îi cere despăgubiri de 500.000 de dolari sportivului şi actorului american.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide