Justin Bieber vrea să salveze de la faliment o firmă auto!

Autor: Bucur Irinel 10 mai 2013 Știri auto

Despre Justin Bieber se pot spune multe lucruri, dar nimeni nu s-ar fi gândit că tânărul idol al unor sute de milioane de adolescente ar putea să-şi investească banii într-o companie auto falimentară.

Conform unor stiri din anturajul cântăreţului, maşina preferată a acestuia este un model Fisker Karma, o maşină de lux cu propulsie electrică – range-extender, care prezintă la raport peste 400 CP şi a costat peste 100.000 de dolari (mai ales că modelul cântăreţului este particularizat printr-o vopsea cromată).

Ei bine, compania Fisker este la ananghie şi a ajuns la un pas de faliment, fiind în tratative cu investitori americani şi chinezi pentru a reveni pe firmament. De unde şi până unde implicarea lui Justin Bieber?

Ei bine, se pare că motivul este unul hilar (din punct de vedere business): Bieber vrea neapărat viitorul model promis de Fisker, care, în opinia lui, va avea un stil de Batmobil (nu e clar încă dacă se referă la versiunea break Fisker Surf ori la un model pe care încă Fisker nu l-a anunţat oficial).

Pentru moment, implicarea cu bani a lui Justin Bieber rămâne sub semnul întrebării, dar se pare că managerul său, Scooter Braun, e destul de îngrijorat de ideea vedetei, în timp ce asistenţii lui Bieber analizează foarte atent situaţia companiei auto, în vederea achiziţionării unui pachet de acţiuni.

În altă ordine de idei, Justin Bieber a reuşit să se facă remarcat (în sensul negativ) chiar la Dubai, unde a fost prins de şase (!) radare pe bulevardul Sheikh Zayed, vedeta aflându-se la volanul unui Lamborghini Aventador împrumutat.

Ce motiv mai bun pentru polţia din Dubai pentru a-şi justifica noua flotă de supercaruri din dotare?! Sau poate de vină o fi numărul de înmatriculare al maşinii împrumutate…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide